Touringcars

DSC_0046

Deze 89-persoons touringcar is het vlaggenschip van ons touringcarbedrijf. Daarnaast hebben wij nog 2- 79 persoons dubbeldekkers voor groot vervoer beschikbaar.

DSC_0035

Wij beschikken over meerdere standaard touringcar in de grootte van 50 t/m 55 personen. Daarnaast beschikken we over een rolstoelbus, door het verwijderen van banken is het mogelijk via een lift in de touringcar te komen. De rolstoelgebruiker kan via een geavanceerd vastzet systeem in de rolstoel veilig vervoerd worden.

DSC_0020

Onze 29 persoonstouringcar voor kleinere groepen. Deze touringcar is ook ideaal om op plekken te komen waar zijn grotere broers niet kunnen komen door lengte en/of gewichtsbeperkingen.

DSC_0013

Deze verlengde touringcar kan maximaal 63 personen vervoeren. Wanneer u groep te groot is voor de standaard touringcar maar te klein voor de dubbeldekker is dit de perfecte oplossing.

DSC_0001

Wenst u een groep van meer dan 8 personen te vervoeren maar minder dan 23? Dan is deze minibus de ideale oplossing. Wanneer u veel bagage heeft kan door het verwijderen van de achterbank bagage meegenomen worden.

Reacties zijn gesloten.